Några av mina paletter

Tänkte ta och visa er några av mina paletter, dessa är från USA, men numera finns de att köpa i Sverige. Tycker definitivt att paletter är ett måste. De tar inte mycket plats, de är lätta att ta med sig på semestern, du har alla regnbågens färger samlade, med andra ord så kan du i princip skapa ren konst med bara en palett.Här är mina...

http://thisismed.blogg.se
Detta är den berömda 88 original paletten från Coastal Scents, den innehåller 88 ögonskuggor, därav namnet.
Jag köpte den från Coastal Scents hemsida (USA) där den kostar numera: $18,95, men jag betalade $24~25*. i SEK blir det: ca: 127 SEK enligt Forex. Finns även i Sverige. Queens & Shadows för 249 SEK och även på Nelly för 199 SEK.

Detta gäller även min Ultra Shimmer Palette, även sk. 88 shimmer palette. Denna finns även att klicka hem från Queens & Shadows för endast 249 SEK

http://thisismed.blogg.se

Palett nr: 3, 78 Shadow Blush Palette, kommer också från Coastal Scents, samma pris; $18,95*.
oopsi, glömde visst rotera bilden med palettnr.... men jorden går inte under för det... Finns att hitta i Sverige, klicka in på Eleven, sök på Eleven 78 Colour Eye Shadow Set, kan den bli din för endast 249 SEK.
http://thisismed.blogg.se

Sista paletten från Coastal Scents heter: 56 Shadow Blush Palette, den går loss på $19,95*, det är ca 133 SEK.
http://thisismed.blogg.se


Den sista paletten som jag ska skriva om i detta inlägget är den mycket berömda 120 paletten. Denna har jag ingen prisuppgift på då det var en födelsedagspresent från en kompis i USA.
Denna finns numera att köpa i Sverige, ni kan bla hitta den på Eleven där kostar den 279 SEK, ange detta i sökfältet så kommer du direkt till paletten: Eleven 120 Colour Eye Shadow Set. Du kan även klicka hem den från Nelly för ynka 249 SEK.
http://thisismed.blogg.se

*= exkl. frakt och tull.


Kommentarer
Postat av: Carina

Tack för att du visade upp dina paletter :)De ser väldigt fina ut, många färger att välja mellan. Har funderat ett tag nu på att ta mig råd att köpa en palett från just Coastal Scents, men det kommer annat emellan hela tiden.----Kom precis på att det är din 25-årsdag idag ;)Grattis på födelsedagen!!!

2011-02-26 @ 10:29:18
URL: http://www.totalbeauty.se
Postat av: MakeupBeautyByD ~ Daniella

Carina: tack ska du ha, du grattade mig även på twitter :)

Precis som du säger så kommer det alltid något emellan, så är det alltid. Tänk på att det kan hända att det kommer tull på det som du beställer från USA.

2011-08-13 @ 00:25:09
URL: http://thisismed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0