Review CCS Hudlotion

 

 


<--- klickbar, hoppas att den är lättare att läsa.


Ooopsie verkar inte vara lättare att läsa så jag skriver det här istället.

CCS Hudlotion

Med:
Shea butter och återfuktande ämnen.
Köpes:
Apoteket
Pris:
56.00 SEK / 400 ml
Finns:
Med och utan parfym.
Sägs:
En vårdande varje-dag-lotion med en lätt fräsch doft som gör huden mjuk och smidig. Berikad med fuktighetsbevarande ämnen och mjukgörande oljor som hjälper till att balansera hudens fuktnivå.
Ingredienser: Aqua, propylene, glycol, isopropyl isostecrate, urea, cetaryl, alcohol and cetearyl glucoside, isopropul myristate, caprylic/capric triglyceride, butyrospermum parki butter, stearyl alcohol, cetyl alcohol, methylparaben, cyclopentasioloxane, allantoin, parfum, citric acid.

Review:
Jag som har torr hud tyckte att den var helt okej faktiskt, den är lätt att arbeta med, d.v.s. att den är tunn och absorberas snabbt in i huden. Huden blir mjuk, len och återfuktande, precis som en hudlotion ska vara. då jag själv inte är helt förälskad i tjocka bodylotions men inte allt för tunna heller, dom ska vara mittemellan, sådär lagom. Pumpen är super, enkel att dosera och går att vrida på den så att den låses, bra om man ska ha med den på semester eller bara ha den i väskan. Jag valde den med parfym.

Betyg:
Förpackning: 5/5
Doft: 2,5/5
Hållbarhet: 4/5
Återfuktning: 5/5
Absorbering: 4/5
Prisvärdighet: 5/5

Slutbetyg: 5/5

Slutord:
Detta är en bra och billig hudlotion, räcker länge och är behaglig på huden, den känns inte tjock alls, känns som man inte har ngt på huden alls (på ett bra sätt) alltså den känns inte tung.
Kommer definitivt att köpa denna igen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0